Benvingut a SoundController aplicació únicament per a telèfons intel·ligents

¿Què oferim?
En SoundController oferim molt més del que sembla, primer de tot oferim dues aplicacions, SoundController Lite, a la disposició de tothom i SoundController Pro, la versió de pagament que t’ofereix un extra sobre la nostra aplicació per només 4,99 euros. No solament oferim les nostres aplicacions, també oferim els nostres serveis, des de la pàgina web podràs contactar amb nosaltres per qualsevol dubte, ressenya o qualsevol opinió sobre nosaltres.

¿Quins son els creadors de SoundController?

La aplicació SoundController va ser pensada i creada pels socis promotors Xavier Garcia, Tor Gutierrez i Alejandro Blanes

¿Quan va sorgir la idea de crear SoundController?
La idea de SoundController va sorgir un dia que els creadors estaven jugant al famós joc clash royal i vam posar música des del mòbil i vam veure que ens es podia escoltar bé la música ni el joc si vam apujar el volum el pujàvem de les dues aplicacions i això era un caos i ens va sorgir la idea de crear una aplicació perquè poguéssim controlar el volum de les dues coses i així podríem escoltar l’aplicació que més ens agradés més fort o més fluix.

¿Què tenim pensat en un futur ?

Estem en constant desenvolupament per millorar l’aplicació el màxim possible perquè els nostres clients estiguin satisfets i en un futur ens ficarem en el tema de les NTF i podràs comprar els nostres productes amb les nostres monedes de soundcontroller .

¿Perquè vam desenvolupar aquesta aplicació?
Principalment, pensem en aquesta aplicació per l’escassa producció d’aquesta en el mercat i sobre la nostra opinió per l’alta demanda de la comunitat. Pensem que era una bona idea, a qui no li ha passat que aquestes amb el telèfon i et sents impotent per no poder controlar el teu mateix el so del teu telèfon, en això mateix pensem, a poder tenir una aplicació que fàcilment i còmodament puguis tenir tot el control.

¿Què ens diferencia de la competència?

SoundController no és només una aplicació, darrere de cada descàrrega i cada compra de l’aplicació, està el nostre suport tècnic i atenció a l’usuari el qual estarà actiu 24/7 per a ajudar-te en qualsevol moment gràcies al nostre xat en directe i els nostres formularis de contacte distribuïts en diferents pàgines de la web. Nosaltres a diferència de la competència, sempre estem actius per a resoldre els dubtes de l’usuari i no et quedaràs desatès en cap moment.

Una de les característiques principals de l’aplicació, és que mentre està en execució, es crearà una notificació emergent fixa en el teu dispositiu mòbil on podràs ajustar el volum de cada aplicació independentment sense interferir en el to de volum de la resta d’aplicacions que s’estan executat en segon pla.

¿Perquè els clients confien en nosaltres?

Una de les raons principals per la qual els clients confien en nosaltres, és perquè tenim una aplicació fiable i sòlida, també escoltem als usuaris per resoldre els errors que puguin haver-hi en algun moment concret i sobretot, els clients saben que si tenen algun problema tenen els tècnics per resoldre el problema i les dubtes amb el nostre increïble xat en directe.