Benvingut a SoundController aplicació únicament per a telèfons intel·ligents

SoundController és una senzilla aplicació per a telèfon mòbil que es pot descarregar en Play Store i App store, aquesta aplicació es troba en desenvolupament i pròximament sortirà al mercat, per a saber més informació clic aquí. SoundController compta amb dues versions de l’aplicació, SoundController Lite i SoundContrller Pro, per a saber més informació sobre aquestes dues versions pots llegir aquí sota.

 

 

SOUND CONTROLLER LITE

SoundContrller Lite és la versió gratuïta de la nostra aplicació, des de SoundController Lite podras gaudir de SoundController amb les funcions basicas que compta l’aplicació.SoundController cerca la facilitat i la comoditat a l’hora d’utilitzar la nostra aplicació. Utilitzar Soundcontroller és molt fàcil i aquest adaptat perquè s’acomodi a tots els usuaris, per a iniciar l’aplicació tindras que obrir aquesta i és pondra una notificació fixa en la teva telefono. Quan facis clic sobre la notificació podràs controlar el volum de totes les aplicacions que tinguis obertes i que la teva desitgis introduir des de la mateixa aplicació. Dins de l’aplicació tendràs multiples funcions per a poder modificar i personalitzar SoundController al teu gust. Aquesta és la versió gratuïta i té les funcions basiques, si vols saber més sobre la versió pro pots llegir a baix d’aquest articulo. Per a accedir a la descàrrega de l’aplicació clic aquí.

Informació  tecnica de SoundController:

– Sistema operatiu compatible: Android (A partir de la versió 5.0) i iOS.

– Espai requerit: 93 MB- Versió de l’aplicació: 1.3

SOUND CONTROLLER PRO

SoundController Pro és la versió PRO de la nostra aplicació, aquesta versió de pagament compta amb funcions i caracteristicas avançades. SoundController PRO costa 4,99 eruos i ho pots comprar des de Play Store i App Store. SoundController Pro és igual que SoundController Lite però amb opciónes avançades i caracteristicas unicas d’aquesta versió de pagament, descarrega aquí i per a saber el nou que porta aquesta aplicació i les caracteristicas pots llegir mes a baix d’aquest article.

Informació tecnica sobre SoundController PRO:
– Sistema operatiu compatible: Android (A partir de la versió 5.0) i iOS.
– Espai requerit: 120 MB
– Versió de l’aplicació: 1.4

Novetats que porta la versió PRO de SoundController:
– Gaudeix de l’aplicació sense anuncis.
– Obten una personalització extra en l’aplicació.
– Afegeix diverses opciónes mes de personalització.
– Afegeix funcions unicas de la versió PRO.donis